haberkartali.net

Sergen Yalçın, pazartesi günü içini dökecek

04 Eylül 2020 - 8:09
Deneyimli teknik adam pazartesi günü düzenleyeceği toplantıda tüm konuları masaya yatırarak camiaya birlik beraberlik mesajı verecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın zaten önümüzdeki hafta düzenleyeceği basın toplantısında bu duruma da netlik kazandıracak. Yalçın ayrıca PAOK karşılaşması öncesinde hazırlık maçı oynanmamasının sebeplerini ise bazı oyuncuların sakatlanma riski taşıdığını ve böylesine bir hazırlık maçından sonra PAOK karşısında sahaya sürecek 11 bile bulamayacağını yakın çevresine söylemiş.

Ve en önemlisi, Sergen hocanın en çok dert yandığı konuların başında ise Mohamed Elneny gibi bir oyuncunun yokluğu geliyormuş. Bu durumun zorluğunu PAOK maçında bariz şekilde yaşadığını da yönetimle paylaşmış.

İçini dökecek

Sergen Yalçın hem sahadaki kötü oyunu hem de maçtan sonraki açıklamalarını kullanarak, yönetimle teknik heyetin arasını açmak isteyenlerden de bir hayli şikayetçi. Ayrıca Sivasspor ile oynanan hazırlık maçından sonra söylediği gibi, “Bizden çekinenler var. Yoksa tek maç üzerinden bu kadar belaltı eleştiri olmazdı. Yeni sezonda tek yürek olmaktan başka çaremiz yok” demiş ve kadrodaki eksikler tamamlandıkça taşların hızla yerine oturacağını ifade etmiş.

Özetle Teknik Direktör Sergen Yalçın pazartesi günü düzenleyeceği basın toplantısında hem camiayı bütünleştirmeye yönelik ifadeler kullanacak hem de hakkındaki eleştirilere yanıt verecek.

Yaşanan sıkıntıların altını çizerek, çözüm yollarını da açık yüreklilikle paylaşacak.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.