haberkartali.net

Sergen Yalçın takımı uyardı

28 Şubat 2021 - 14:54
Beşiktaş’ın teknik direktörü Sergen Yalçın, Yukatel Denizlispor maçından sonra bir araya geldiği oyuncularına uyarılarda bulundu.

Sergen Yalçın ilk yarıda attıkları gollerle 3-0 kazandıkları müsabakanın ikinci devresinde düşüş yaşadıklarının altını çizdi, “Kazanma arzusunun son dakikaya kadar devam etmesi gerekiyor. Oyunda kalan ve oyuna sonradan dahil olanların bu hırsı kaybetmemesi lazım” dedi.

Kartal, Süper Lig’e 3-0’lık Yukatel Denizlispor galibiyetiyle dönüş yaparken, Teknik Direktör Sergen Yalçın müsabakadan sonra soyunma odasında oyuncularıyla bir durum değerlendirmesi gerçekleştirdi. İlk yarıdaki futbola tam puan veren Yalçın’ın ikinci devre için oyuncularına bazı uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Siyah-beyazlı teknik adamın, “Maçın ilk yarısındaki futbol ve kazanma arzusu bizi istediğimiz hedeflere daha da yaklaştırır. İkinci yarıdaki performans ise ileride ciddi sıkıntılara neden olabilir. Benim burada söylemek istediğim sadece skoru artırmak değil. Kazanma arzusunun son dakikaya kadar devam etmesi gerekiyor. Oyunda kalan ve oyuna sonradan dahil olanların bu hırsı kaybetmemesi lazım. Şampiyonluk yarışında sadece iyi futbol yeterli olmuyor. Hırs ve şans da çok önemli” ifadelerini kullandığı aktarıldı.
İlk yarıdaki takım bütünlüğünden ve kazanma iştahından çok memnun olduğunu dile getiren Sergen Yalçın, yardımcılarıyla da bu durumu paylaştı.

Hem kupada hem de ligde şampiyonluk mücadelesi verdiklerinin altını çizen deneyimli teknik adamın, “Bazı noktalarda önemli sıkıntılarımız var. Bunlara dikkat etmek zorundayız. Tek bir galibiyetle bu işler bitmiyor. Nisan sonuna kadar bu yarışta hem oyunumuzla hem de kazanma arzumuzla çok iddialı bir durumda olmalıyız. Bu yarışta sadece biz yokuz. Önemli rakiplerimiz de yarışın içinde. Buna göre hareket etmeliyiz” diye konuştuğu vurgulandı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.