haberkartali.net

“Sergen Yalçın’ın güvenini boşa çıkarmam”

03 Eylül 2020 - 9:11
Beşiktaş'ın 19 yaşındaki kalecisi Ersin Destanoğlu, teknik direktör Sergen Yalçın'ın kendisine olan güvenini boşa çıkarmayacağını söyledi.

Beşiktaş altyapısından yetişen ve geçen sezonun son haftalarından itibaren kaleyi devralan 19 yaşındaki file bekçisi Ersin Destanoğlu, teknik direktör Sergen Yalçın’ın kendisine olan güvenini boşa çıkarmayacağını söyledi.

Yakaladığı forma şansına değinen Destanoğlu, “Sergen Yalçın, bana çok güveniyor. Güvenini iyi oynadığımda da kötü oynadığımda da dile getiriyor. Birebir iletişimi de çok iyi olan bir teknik direktör. Umarım onunla birlikte çok büyük başarılar yakalarız.” dedi.

Kendisine olan güveni boşa çıkarmayacağını belirten Destanoğlu, “Pandemiden sonra Sergen Hoca, bana şans verdi. Sergen Yalçın’ın güvenini boşa çıkarmam. Bu sezon da başladık. İlk resmi maçımızı oynadık ve hocam bana güvenmeye devam ediyor. Ben de Sergen hocamın bana güvenini boşa çıkarmamaya devam edeceğim. Umarım onunla birlikte çok büyük başarılar yakalarız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: AA

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.