haberkartali.net

Sergen Yalçın’ın tarif ettiği golcü ortaya çıktı

09 Eylül 2020 - 8:56
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yönetime Mario Mandzukic'in adını verdi; gereken mali fedakârlığın gösterilmesini istedi.

Sağ bek, orta saha, kana mevkilerine Beşiktaş’ın takviye yapmak istediği bölgeler ancak bir mevki var ki Sergen Yalçın için olmazsa olmaz. Şampiyonluk hedefine yürünmesi için bir golcüyü şart koşan Sergen Yalçın, aklındaki ismi de yönetime bildirdi: Mario Mandzukic.

Katar ekibi Al Duhail’le sözleşmesini feshettikten sonra halen boşta olan ve bireysel çalışmalarına ülkesinde devam eden Mandzukic, siyah-beyazlıların listesinin en tepesinde yer alıyor.

Yalçın, 34 yaşındaki golcünün transfer edilmesinin önemini anlattığı yöneticilerden gereken mali fedakârlığın gösterilmesini istedi. Geniş transfer listesinde Aboubakar ve Kalinic gibi oyuncular bulunan Yalçın, Mandzukic transferinin seviye arttıracağı raporunu verdi.

Sergen Yalçın basın toplantısında onu işaret etti

“Alacağımız santrforun maliyeti maalesef biraz yüksek olacak. Beşiktaş’ın santrforu bellidir. İnsanların aklında soru işareti yaratacak biri olamaz. Taraftarımızı heyecanlandıracak, hedef oyuncu almalıyız.”

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.