haberkartali.net

Siyah-Beyazlılar transfer çalışmalarını hızlandırdı

03 Eylül 2020 - 8:59
Kartal, sağ bek transferi için Davide Santon'u ikna etmeye çalışırken bir yandan da sözleşmesi elinde olan Markus Henriksen ile görüşüyor.

Forvet transferi için yoğun girişimlerde bulunan Siyah-Beyazlılar, eksik bulunan diğer bölgeler için de durmuyor. Gökhan Gönül’ün ayrılığı sonrasında sağ bek için birçok ismi gündemine alan Beşiktaş’ın, İtalya Serie A ekibi Roma’nın 29 yaşındaki oyuncusu Davide Santon’la yaptığı görüşmelerde önemli aşama kaydettiği bildirildi. Kulübüyle 2 yıllık daha kontratı bulunan tecrübeli sağ bekle anlaşma noktasına gelen yönetimin, Roma’yı da bu isim konusunda satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle ikna etmeyi planladığı ifade edildi. Öte yandan Beşiktaş’ın sağ bek transferi konusunda Bayern Münih’in genç takımından 21 yaşındaki Mert Yılmaz’ı da renklerine bağlamak üzere olduğu kaydedildi.

Bristol City’de kiralık oynadı

Mohamed Elneny’nin ayrılığının ardından orta saha bölgesinde eksiği oluşan Beşiktaş’ın, İngiliz ekibi Hull City’le kontratı biten ve boşta bulunan Markus Henriksen’le temas kurduğu ifade edildi. 28 yaşındaki Norveçli ön libero, geçen sezon Bristol City’de kiralık oynadıktan sonra kulübü Hull City’nin sözleşme uzatmaması sonrasında boşa çıkmıştı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.