haberkartali.net

Takım ruhu eksik

05 Ekim 2020 - 9:47
Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında Gençlerbirliği'ne mağlup olurken Oktay Derelioğlu, maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş‘ın eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Oktay Derelioğlu, Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşmasını Takvim‘e değerlendirdi:

“Beşiktaş’ın dün Gençlerbirliği karşısında ortaya koyduğu futbol, Siyah- Beyazlılar’ın takım ruhundan ne kadar uzak olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Çeşitli aksamalara rağmen Trabzon deplasmanında alınan galibiyet camianın gözünü boyasa da devamında oynanan 3 maçta yalnızca 1 puna alabilen Beşiktaş, son dönemin en etkisiz futbolunu oynuyor diyebiliriz.

Farklı Konya yenilgisi sonrası Sergen Yalçın‘ın kadroda gittiği revizyon da takım da bir etki yaratmamış.

Toparlanması şart

Dün Gençlerbirliği karşısında Beşiktaş ne hücumda ne savunmada birlikte hareket edip rakibi zorlayabildi.
Gençlerbirliği daha akıllı oynayarak haklı bir galibiyet aldı. Orta alanda Josef, Atiba ve Dorukhan gibi 3 defansif oyuncunun olması Beşiktaş’ın ileri gitmesini zorlaştırdı. Siyah-Beyazlılar bir an önce eksiklerinin üzerine gidip toparlanmalı.

En iyisi Stancu

Attığı gol takımına 3 puanı getirdi.

En kötüsü Welinton

Uyum sorununu hala atlatamadı.”
.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.