haberkartali.net

Terim istedi, Avcı alıyor

03 Kasım 2019 - 8:02
Devre arası için transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş'ta scout ekipleri raporunu sundu. Sunulan raporda bir dönem Galatasaray'ın kadrosuna katmak için büyük çaba harcadığı Ever Banega ön plana çıktı.

Galatasaray galibiyetiyle morallenen ve zirve yarışına katılacağının sinyallerini veren Beşiktaş, transfer dönemi için çalışmalara şimdiden başladı. Siyah-beyazlı takımda scout ekibi, orta saha için önerilerini sundu. Ekip, sezon başında Sevilla’nın Galatasaray’a satmaya yanaşmadığı Banega için devreye girilebileceği raporunu verdi. Arjantinli oyuncunun Sevilla’dan aldığı rakamı yükseltmeden sözleşmesini yenilemeye yanaşmadığı hatırlatıldı. İspanyol kulübünün devre arasında Banega’yı satabileceği, yaşı da (31) göz önüne alınarak tahminlerin çok ötesinde bir bonservis bedeli ortaya çıkabileceği belirtildi.Ayrıca Banega’nın Sosa etkisi yapabileceğinin üzerinde durulması da dikkat çekti. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın Tangocu oyuncu için olumsuz bir rapor vermesi beklenmiyor.

Sezon sonu serbest kalacak

Tecrübeli oyuncunun sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. İspanyol ekibinin bu sebepten dolayı da Ever Banega’yı devre arasında göndermeye sıcak baktığı dile getiriliyor. Bu sezon Sevilla ile 11 maça çıkan Banega, 3 de asist üretti.

 

Haber Kaynağı: Fotomaç

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.