haberkartali.net

Transfer çalışmalarında son durum belli oldu

09 Eylül 2020 - 8:17
Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah-Beyazlı ekip transfer sezonunun kapanmasına yakın yoğun mesai harcıyor.

Beşiktaş‘ta transfer mesaisi sürüyor. Açıkladığı transferlerin yanı sıra listesine aldığı isimlerle de gündeme damga vuran siyah beyazlı ekipte Douglas ve Mirin kadro dışı bırakılan isim oldu.

Son çare kadro dışı oldu

Beşiktaş kulübü hem forvet hattına hem de orta saha hattına yabancı takviyeler yapacak. Bu konuda çalışmalar yürütülüyor. Bu yüzden 2 futbolcuyla yolların ayrılması lazımdı. Yapılan temaslardan sonuç alınamayınca kulüp son çare olarak planlamasını kadro dışı tercihinden yana kullandı. Mirin ve Douglas böylece kadro dışı bırakıldı. ‘

Gökhan Töre transferi tamam

Beşiktaş’ta Gökhan Töre transferi tamam gibi. Sadece tarafların görüşmesi ve resmileştirilmesi bekleniyor.

Nazım Sangare için görüşmeler sürüyor

Sağ bek hattında Nazım Sangare için yoğun bir çaba var. Antalyaspor’la görüşmeler devam ediyor. Beşiktaş’ın satın alma opsiyonlu kiralama önerisi var. Nazım’ın sağ bek için 1 numaralı aday olduğu öğrenildi. Orta saha için de Josef de Souza ismi 1 numaralı aday ve kendisi adım adım kartal oluyor.

Yönetim forvete para harcayacak

Forvet transferi için de yoğun bir çalışma var. Kalinic ve Mandzukic isimleri gündemde. Kulüp bu bölgeye büyük para harcamayı planlıyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.