haberkartali.net

Ümitköy Anadolu İHL Başkent AKD 26-38 Beşiktaş Aygaz

27 Eylül 2020 - 10:55
Beşiktaş, Hentbol Süper Ligi ilk haftasında deplasmanda Ümitköy Anadolu İHL Başkent AKD'yi 38-26 mağlup etti.

Yeni sezonda yine şampiyonluk parolasıyla ilk maçına çıkan Siyah-beyazlı temsilcimiz, Ankara’da Ümitköy Anadolu İHL Başkent AKD.’yi 38-26 mağlup ederek, sezona iki puanla başlangıç yaptı. Mücadeleye Burak – Doğukan – Ramazan – Ozan – Josip – Tuminskis – Harun ilk 7’siyle başlayan Beşiktaş Aygaz, ilk golünü Ramazan Döne’nin elinden 7 metre atışıyla buldu. İlk yarı boyunca oyun hakimiyetini hiç kaybetmeyen temsilcimiz devreyi 19-12 önde kapattı. İkinci yarıya da hızlı bir giriş yapan siyah-beyazlılar, Mehmet Demirezen’in golüyle farkı çift hanelere yaklaştırdı.

Hugo – Genco – Görkem ve Gökay’dan da yararlanan Müfit Arın, genç kaleci Mirhan’a da şans tanıdı. Maçı baştan sona üstün götüren temsilcimiz, 60dk’nın sonunda salondan 38-26’lık farklı skorla galip ayrıldı. Maçta en skorer oyuncumuz 11 golle, Süper Lig ve Beşiktaş Aygaz tarihinin en golcü ismi Ramazan Döne olurken, Harun 5, Tuminskis ve Mehmet 4’er golle Ramazan’ı takip etti.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.