haberkartali.net

Umut Nayir: ”Baba Hakkı’yı örnek alıyorum”

30 Ekim 2019 - 10:03
Hukuk öğrencisi olan Umut, “Baba Hakkı da hem futbolcu hem de avukattı. Ben de Beşiktaş’ta ikinci avukat olacağım'' dedi.

Beşiktaş‘ın golcü ismi Umut Nayir açıklamalarda bulundu. Galatasaray’a attığı golle ses getiren Umut kendisine efsanevi isim Baba Hakkı’yı örnek aldığını söyledi.

Yolundan gideceğim

Futbol kariyerinin yanı sıra aynı zamanda hukuk öğrencisi olan Umut Nayir, Beşiktaş’ın unutulmaz kaptanı Baba Hakkı’nın yolundan gitmek istediğini söyledi. Baba Hakkı’nın da kendisi gibi hem avukat hem de futbolcu olduğunu ifade eden Umut Nayir “Ben doğuştan Beşiktaş’ı tutuyorum. Baba Hakkı’dan sonra bu kulüpte ikinci avukat olmak istiyorum. Onun gibi bir efsaneyle bu açıdan benzerlik olması benim için gurur verici” dedi.

Performansım artacak

Umut Galatasaray maçında attığı golün bir başlangıç olduğunu ifade ederek, ”Şans bulduğum takdirde performansımı daha da artırmak istiyorum” diye konuştu.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.