haberkartali.net

Valerien Ismael: “Kendimizi cezalandırdığımız bir maç oldu”

15 Ağustos 2022 - 14:04
Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Alanyaspor karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Alanyaspor deplasmanına konuk olan Beşiktaş, 3-0 öne geçtiği karşılaşmadan 3-3’lük skorla ayrıldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Valerien Ismael: ‘’Üzgünüz. Oyuna çok iyi başladık, oyunu kontrol ettik. Mantalitemiz de iyiydi. Güzel de goller attık. Maçın ivmesi tamamen bizdeydi. Daha sonrasında bir disiplin problemi yaşadık. Geçen hafta ve bu hafta kırmızı kartlar oldu. Kendi kendimize ettik. İkinci yarıda 81. dakikaya kadar yine oyunu iyi tuttuğumuzu söyleyebilirim. Rakibi merkezden kenara doğru yönlendirdik ve merkezi savunmaya çalıştık. Kendi kalemize attığımız gol ve penaltı sonucu belirledi. 10 kişi iken hatta yine Saiss’in çıkardığı top var çizgiden. Biraz da kendi kendimizi cezalandırdığımız bir maç oldu.’’ dedi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.