haberkartali.net

Valerien Ismael’in istediği oyuncu belli oldu

28 Ağustos 2022 - 19:10
Valerien Ismael yönetimindeki siyah beyazlı ekipte transfer döneminin son günlerinde hareketlilik yeniden başladı.

Beşiktaş’ta kurmaylar Valerien Ismael‘in raporu doğrultusunda yeni bir transfer operasyonuna başladı. Siyah-beyazlılarda sol kanat ve stoper arayışları devam ederken bomba bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig devinin bir dönem Galatasaray’da da forma giyen tecrübeli futbolcuyla anlaşma noktasına geldiği ve transferin an meselesi olduğu kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları.

TECRÜBELİ İSİMLER İMZA ATTI

Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş’ta transfer dönemi oldukça hareketli geçti. Siyah-beyazlılar orta saha kurgusuna Gedson Fernandes ve Kerem Atakan Kesgin’i dahil etti. Stoper rotasyonuna Romain Saiss’le birlikte Emrecan Uzunhan eklendi. Siyah-beyazlılar forvet hattında Wout Weghorst, Cenk Tosun ve Jackson Muleka ile sözleşme imzaladı. Sol bek için West Ham United’dan Arthur Masuaku kiralandı. Beşiktaş’ın son transfer hamlesi Dele Alli ile geldi. Everton’ın 26 yaşındaki yıldızı sezon sonuna kadar kiralandı.

BONSERVİS KAZANDIRDILAR

Beşiktaş’ta sözleşmesi sona eren oyuncuların yanı sıra geçtiğimiz sezon gösterdikleri performansla dikkat çeken genç yıldızlarla vedalaşıldı. Rıdvan Yılmaz, 4 milyon euro ve bonuslar karşılığında Rangers’a imza attı. Rangers, 21 yaşındaki sol bekle 5 yıllık sözleşme imzaladı. Serie A ekibi Torino, Emirhan İlkhan’ın sözleşmesinde yer alan 4 milyon 500 bin euroluk serbest kalma bedelini Torino’ya ödedi.

ORTA SAHA VE STOPER ARAYIŞLARI

Siyah-beyazlılarda transfer döneminin son günlerinde yeni bir operasyon başladı. Valerien Ismael’in raporu doğrultusunda Beşiktaş savunma tandemine bir stoper ve orta sahanın sol kenarına bir takviye daha yapma kararı aldı. Beşiktaş’ın bu kapsamda transfer hareketliliğindeki son durum belli oldu.

JASON DENAYER HAMLESİ

Savunma hattındaki eksiklik için uzun süre yerli isimler üzerinde çalışmalar yapan siyah-beyazlılar, yüksek maliyetlerle karşılaşınca planlamasını değiştirdi. Beşiktaş kurmaylarının, Olimpik Lyon’dan ayrılan Jason Denayer’i gündemine aldığı belirtildi.

PAZARLIKLAR SON AŞAMADA

27 yaşındaki stoperle Beşiktaş arasındaki pazarlıkların son aşamaya geldiği kaydedildi. Siyah-beyazlı kurmayların, son pürüzlerin giderilmesi halinde Jason Denayer’e Beşiktaş forması giydirmeye hazırlandığı belirtildi. Jason Denayer’in güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.