haberkartali.net

Vida için iki yeni teklif var

29 Ağustos 2020 - 14:11
Beşiktaş'ta üç senedir stoperde değişmeyen isim olan 31 yaşındaki Domagoj Vida için, Lyon ve Parma'dan transfer teklifi geldi.

Lyon ve Parma, Beşiktaş‘ın Hırvat savunmacısı Vida için harekete geçti. Her iki kulüple önümüzdeki hafta görüşecek olan Beşiktaş, yıldız stopere alacaklarına karşılık bonservisini verecek.

Üç milyon avro garanti ücretiyle Beşiktaş yönetimini zora sokan Domagoj Vida için teklifler gelmeye başladı. Fransa’dan Lyon ve İtalya’dan Parma, Hırvat stoperi kadroya katmak için harekete geçti.

Yüksek maaşı nedeniyle deneyimli stoperi elden çıkarmak isteyen siyah-beyazlı yönetim, her iki kulüple de önümüzdeki hafta masaya oturacak. Siyah-beyazlı idareciler, Vida’ya alacaklarına karşılık bonservisini verecek.

Hırvat savunmacının Avrupa’nın önemli ligleri İtalya ve Fransa’da oynamaya sıcak baktığı öğrenildi. İki kulüp arasında kararını verecek olan Vida, siyah-beyazlı yönetime gitmek istediği takımı iletecek.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.