haberkartali.net

Vida, indirim talebini reddetti

18 Eylül 2020 - 9:25
İndirime gitmesi istenen Domagoj Vida, geri adım atmadı. Beşiktaş, oyuncunun menajerini çağırırken satışı için de çalışmalara başladı.

Futbolculardan indirim talep eden ancak birkaçı dışında pozitif yanıt alamayan Beşiktaş‘ta ayrılık çanları Domagoj Vida için çalıyor. 3 milyon avro civarında garanti kontratı bulunan, bonuslarla birlikte yıllık maliyeti 4 milyon avroyu bulan 31 yaşındaki Hırvat stoper, kendisine sunulan son indirim önerisini de reddetti.

Vida’ya, yapılan görüşmede özetle, “İndirime git ya da gelen teklifleri değerlendir” denildi. Ücretinde değişimi kesinlikle kabul etmeyen tecrübeli savunma oyuncusunun, menajeri İstanbul’a çağrıldı.

Montero’ya lisans

Beşiktaş yönetimi, oyuncunun menajeriyle ayrılık şartlarını görüşecek. Siyah-beyazlı kulüp Vida’ya gelen teklifleri değerlendirip maaş bütçesinde yer açıp kulüp harcama limitini rahatlatmak da istiyor. Ayrıca yabancı kontenjanında yer açılınca kiralanan genç stoper Montero’ya da lisans çıkarılacak.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.