haberkartali.net

Wout Weghorst geliyor

03 Temmuz 2022 - 10:17
Kartalın uzun süredir transferi için uğraştığı golcü futbolcu Wout Weghorst'un bugün Türkiye'de olması bekleniyor.

Siyah-beyazlı ekip, Wout Weghorst için Burnley ile pazarlıklara devam ediyordu. Beşiktaş’ın koydurmak istediği satın alma opsiyonuyla Burnley’in isteği arasında 3 milyon euro vardı. İngiliz ekibi 8 milyon euroluk opsiyonda diretirken Kartal 5 milyon euro önermişti.

Transferin uzamasının nedeni de buydu. Ancak sonunda tarafların anlaşmaya vardığı öğrenildi. İngiltere’den gelen haberlere göre; iki kulüp 5 milyon euro civarında bir rakam karşılığında anlaşma sağladı.

Sonrasında problemler çözüldü. 29 yaşındaki tecrübeli forvetin bugün Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. Sağlık kontrollerinin ardından yeni sezon kampına katılacak. Kulüp içinden alınan bilgilere göre; Weghorst konusunda artık hiçbir sorun bulunmuyor.

Teknik Direktör Ismael uzun süredir onun kadroya katılmasını bekliyordu. Siyah-Beyazlı ekibin hücum hattı için transfer çalışmaları devam ediyor. Listede birçok ofansif oyuncu bulunduğu kaydedildi. Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Avrupa’daki transfer görüşmelerine devam ediyor.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.