haberkartali.net

Wout Weghorst’ta geri sayıma geçildi

26 Haziran 2022 - 15:48
Siyah-beyazlıların, Wout Weghorst’un kiralık sözleşmesine satın alma opsiyonu da koydurmak için pazarlık halinde olduğu belirlendi.

Kartal’da tüm gözler Wout Weghorst’a çevrildi. Sözleşmeleri biten Michy Batshuayi ve Cyle Larin’le yollarını ayırdıktan sonra golcü transferi için düğmeye basan siyah-beyazlılar, Hollandalı golcüyle büyük ölçüde anlaşma sağladı. Eintrahct Frankfurt ve Borussia Dortmund defterlerini kapatan 29 yaşındaki golcü oyuncu ailesini de ikna ederek Kartal’a olumlu yanıt verdi.

Siyah-beyazlı yetkililerin, İngiltere’de Premier Lig’den Championship’e düşen Burnley’den ayrılma kararı alan Weghorst’un sözleşmesini hazırlamaya başladıkları öğrenildi. Yöneticilerin Weghorst’un kiralık sözleşmesinde yer alacak detaylar üzerinde çalıştıkları kaydedildi.

Beşiktaş, Teknik Direktör Valerien Ismael’in golcü transferindeki bir numaralı hedefi olan Hollandalı futbolcunun kiralık sözleşmesine satın alma opsiyonu da koydurmaya çalışıyor. Siyah-beyazlılar iyi bir sezon geçirmesi halinde deneyimli oyuncunun bonservisini Burnley’den almanın hesaplarını yapıyor. Kulüplerin satın alma opsiyonu konusunda görüşmelere başladığı aktarıldı. Beşiktaş makul bir rakam belirlenmesi halinde kiralık sözleşmeye satın alma opsiyonu da koyduracak ve bu hakkını sezon sonu kullanacak.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.