haberkartali.net

Yalçın: “İpler kopma noktasına geldi”

04 Ekim 2020 - 18:26
Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında Gençlerbirliği'ne karşı evinde 1-0 mağlup olurken maç sonunda Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, kötü gidişata dur diyemedi.

Siyah-Beyazlı ekip, Gençlerbirliği karşısında Vodafone Park’ta 1-0 yenilirken Sergen Yalçın maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Maç hakkında değerlendirmelerde bulunan Yalçın, “Çok vasat bir oyun oynadık. Beklentinin çok uzağındaydık. Oynadığımız oyunun karşılığı mağlubiyettir. Oyuncularımı öne atmak istemiyorum ama verilen mücadele sağlıklı görülmüyor. İpler kopma noktasına gelmeye başladı. Transfer sezonu bitince bazı şeyleri açıklamak isterim ama şu an bahane uydurur gibi olmasını istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Oyun anlayışına değinen Yalçın, “Oynadığımız futbolu oturmakta sıkıntı yaşıyoruz, arada iyi hazırlanıp iyi antrenmanlar yapmaya çalışacağız. Transfer konusunda çok değinmek istemiyorum onu yapanlara sormak gerekir.” açıklamasında bulunarak sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.