haberkartali.net

Yaşar Kemal Uğurlu’nun Beşiktaş karnesi

11 Aralık 2019 - 13:38
Süper Lig'in on beşinci haftasında Beşiktaş - Yeni Malatyaspor karşılaşmasını yönetecek olan Yaşar Kemal Uğurlu'nun istatistikleri dikkat çekiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu‘nun üst klasman hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, 10. kez bir Beşiktaş maçı yönetmeye hazırlanıyor.

38 yaşındaki tecrübeli hakemin daha önce yönettiği 9 Beşiktaş maçında siyah beyazlılar 4 galibiyet alırken, 2 karşılaşmadan beraberlik ve 3 mağlubiyet ile aldı.

Bu sezon ikinci kez

Beşiktaş – Yeni Malatyaspor maçını yönetecek olan Uğurlu, bu sezon ikinci kez Beşiktaş maçı yönetecek.

Daha önce Süper Lig’in üçüncü haftasında Beşiktaş’ın Vodafone Park’ta Çaykur Rizespor’u ağırladığı maçta da Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalmış, karşılaşma Oğulcan Çağlayan ve Domagoj Vida’nın karşılıklı golleriyle 1-1 sona ermişti.

Sarı kart sayıları dikkat çekiyor

Yaşar Kemal Uğurlu’nun yönettiği Beşiktaş karşılaşmalarında sarı kartlar dikkat çekiyor.

Uğurlu’nun düdük çaldığı Beşiktaş maçlarında 24’sı siyah beyazlılara, 18’i ise rakiplere olmak üzere toplam 42 kez sarı kartına başvurdu.

Şu ana kadar Beşiktaşlı futbolculara kırmızı kart göstermeyen Yaşar Kemal Uğurlu, siyah beyazlıların rakiplerine ise 1 kez kırmızı kart gösterdi gösterdi.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.