haberkartali.net

10 numara Süper Lig haftası

05 Kasım 2019 - 10:23
Beşiktaş'ta Antalyaspor maçının kazanılmasıyla birlikte yükselen moraller, rakiplerin yaşadığı puan kayıplarıyla birlikte tavan yaptı.

Beşiktaş‘ta Antalyaspor maçının kazanılmasıyla birlikte yükselen moraller, rakiplerin yaşadığı puan kayıplarıyla birlikte tavan yaptı. Domagoj Vida ve Diaby’nin golleriyle Antalya deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönen siyah-beyazlılar, puanını 15’e çıkarırken, zirveyle arasındaki puan farkı da 4’e indi. Üst sıralardaki ekiplerden Trabzonspor ve Fenerbahçe haftayı mağlubiyetle kapatırken, Alanyaspor, Başakşehir ve Yeni Malatyaspor ise sahadan 1 puanla ayrıldı. Sıralama Beşiktaş’tan daha üst sırada bulanan 7 takımdan 5’inin puan kaybettiği haftada çok kritik bir galibiyet alan Beşiktaş, lider Alanyaspor ile arasındaki puan farkını 4’e indirirken, şampiyonluk yarışında olduğu rakiplerinden G.Saray, Trabzonspor ve Başakşehir’in 1, F.Bahçe’nin de 2 puan gerisinde yer aldı.

Tırmanışa geçen Beşiktaş, pazar günü oynanacak Denizlispor maçını kazanarak üst üste 3. galibiyetini almak ve seriye bağlamak istiyor.

Sakat isimler nihayet dönüyor

Ligin ilk 10 haftasında sakatlıklar nedeniyle zorlanan siyah-beyazlılarda, Denizlispor maçıyla birlikte N’Koudou ve Douglas’ın da takıma dönmesi bekleniyor. İyileşen iki futbolcunun takıma katılmasının yanı sıra, cezası biten Caner Erkin de hafta sonundaki Denizlispor karşısında forma giyebilecek.

.

Haber Kaynağı: Fotomaç

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.