haberkartali.net

İsmail Ünal: ”Şifo Mehmet listemizdeydi”

16 Ekim 2019 - 12:15
Beşiktaş başkan adayı İsmail Ünal, 20 Ekim'de gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi, FOX TV'de yayınlanan Çalar Saat programına konuk oldu.

20 Ekim’e sayılı günler kala, Beşiktaş‘ta başkan adayları hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Başkan adaylarından biri olan İsmail Ünal, FOX TV’de Çalar Saat programının bugünkü konuğu oldu.

İşte İsmail Ünal’ın yaptığı açıklamalar:

‘Fabrika ayarlarına döneceğiz’

”Açığı kapatmanın bir formulü var. Bize gerekli olan şey denk ve şeffaf bütçe. Maddi ve idari yapılanmanın dikkatle üzerine gidilmesi gerekiyor.  Fabrika ayarlarına döneceğiz. Süleyman Seba fabrika ayarlarına , Serpil Hamdi Tüzün fabrika ayarlarına. Özkaynak düzeninden de yararlanmamız gerekiyor. Bunları uygularsak Beşiktaş‘ın geleceğine umutla bakabiliriz.”

‘Maaş alamayanlar için aday oluyorum’

”Beşiktaş’ta 4 aydır maaş alamayan çalışanlar var. Ben 20 Ekim’de maaş alamayanlar için aday oluyorum. Ben emeğin en yüce değer olduğuna inanıyor ve savunuyorum”

‘Şifo Mehmet’i son anda listeden çıkarmak durumunda kaldık’

”Liste hazır, tabii şimdi açıklamak doğru olmaz. Bir şanssızlığımız oldu , Şifo Mehmet ile birlikte hareket ettik fakat ona Denizlispor’dan yüksek bir teklif gelince gitmek ve teknik adamlığa devam etmek istedi.”

‘Borçlanmanın içinde olmadım’

”Bütün adayları da eşit görme noktasındayım. Çok rahatlıkla ifade edebileceğim bir şey varsa , ben hiçbir borçlanmanın içinde olmadım. Diğer adaylara baktığım zaman şunu söyleyebilirim: Borçlanmanın içinde olanlara dikkat edin.”

‘Fikret Orman zor zamanda buradaydı’

”Fikret Orman, zor zamanda buradaydı ve sahip çıktı. Kimsenin aday olmadığı dönemde aday oldu. Şampiyonlukları ve stat yapımında hakkı, transfer döneminde ise hataları vardır.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.