haberkartali.net

3 isimle görüşmeler başladı

09 Ağustos 2022 - 10:22
Beşiktaş, Amiri ve La Fuente için girişimlerini sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, boşta olan Belçikalı stoper Denayer’le de ilgileniyor.

Gedson Fernandes, Wout Weghorst, Jackson Muleka, Romain Saiss, Cenk Tosun, Emrecan Uzunhan ve Arthur Masuaku’yu kadrosuna katan Kartal transferde yeniden atağa kalktı.

Siyah-beyazlılar; stoper, orta saha ve sol kanat takviyesi için girişimlerini sürdürüyor. Orta saha oyuncusu Nadiem Amiri için Leverkusen’e resmi teklif yapan Beşiktaş, Alman kulübüyle el sıkıştı. Kartal, yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret isteyen 25 yaşındaki yıldız oyuncuyla pazarlıklara devam ediyor.

Marsilya’dan kiralama teklifi

Weghorst gibi Amiri’yi de satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak isteyen siyah-beyazlı yönetim kısa süre içinde transferi tamamlamayı hedefliyor. Tyler Boyd’la yollarını ayırmayı planlayan Kartal, Marsilya’da top koşturan 21 yaşındaki ABD’li sol kanat oyuncusu Konrad de la Fuente’yi kadrosuna katmak istiyor. Fransız ekibinin, siyah-beyazlı kulübün yaptığı kiralama teklifine birkaç gün içinde resmi yanıt vermesi bekleniyor.

Stoper hattını deneyimli bir isimle güçlendirmenin hesaplarını yapan Beşiktaş’ın son olarak Jason Denayer’i gündemine aldığı iddia edildi. Lyon’la sözleşmesi biten 27 yaşındaki Belçikalı futbolcunun siyah-beyazlılara önerildiği aktarıldı. Maddi konularda anlaşma sağlanması halinde Denayer’in transfer edileceği ileri sürüldü. Deneyimli futbolcunun imza parasının yanı sıra yüksek yıllık ücret talep ettiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.