haberkartali.net

3 transfer daha geliyor

04 Ağustos 2022 - 11:57
Peş peşe yaptığı transferlerle gündeme damga vuran Beşiktaş hız kesmiyor. Siyah-beyazlılar, transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Transferin hızlı takımı Beşiktaş, son olarak İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United’dan Arthur Masuaku’yu kiralık olarak takımına kazandırmıştı. Yö netim, transferde durmuyor.

Konuyla ilgili olarak önceki gün açıklamada bulunan Asbaşkan Emre Kocadağ, “Takıma takviye noktasında hocamınız istediği 1-2 bölge daha var. Oralarda da profesyonel ekibimiz çalışmaları yapıyor. Profesyonel ekibimizin çalışmaları neticesinde bizim de katkılarımızla, başkanımızın da onayıyla bu transferleri gerçekleştireceğiz” sözlerini sarf etmişti. Siyah-Beyazlılar bu doğrultuda ilk olarak Torino’ya transferi an meselesi olan Emirhan yerini doldurmayı planlıyor.

Stoperde hedef Hırvatistan’dan

Beşiktaş’ın savunma hattına takviye konusunda Osijek forması giyen 24 yaşındaki Hırvat stoper Danijel Loncar ile ilgilendiği iddia edildi. Hırvat basınının iddiasına göre; Osijek Kulübü, daha önce bir diğer Süper Lig ekibi Kasımpaşa’nın Loncar için yaptığı teklifi kabul etmemişti.

Oyuncu için Kasımpaşa, 1.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyon maddesi bulunan kiralama önerisi sunmuştu. Kariyerine Osijek’in altyapısında başlayan tecrübeli stoper, farklı takımlarda kiralık oynamasına rağmen Hırvatistan dışına çıkmadı.

Kulübü ile son olarak Şubat 2022’de tekrar sözleşme uzatan Loncar’ın kontratı 2026’da bitiyor.

Kerem Atakan beklemede

Kartal, Emirhan’ın yerini Kerem Atakan Kesgin’le doldurmayı planlıyor. Sivasspor’un 21 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu için Yiğidolar’la temasa kuran Siyah-yaptıkları 10 milyon TL’lik teklife cevap bekliyor.

Geçen sezon Sivasspor’d a 25 maça çıkıp 2 gollük performans ortaya koyan Kerem, kariyerinde daha önce Göztepe ve Bucaspor formaları da giymişti. Genç oyuncunun da kariyerine Siyah- Beyazlılar’da devam etmeyi istediği ve kulüpler arasındaki pazarlıkların tamamlanmasını beklediği kaydedildi.

Siyah-Beyazlılar’da merkez orta saha pozisyonu için İngiliz basını, Valerien Ismael’in Barnsley’den eski öğrencisi Callum Styles’ı Kartal’a yazmaya devam ediyor. Yapılan haberlerde, Styles, Va lerien İsmael altında çok gelişti. Bu yüzden Türkiye’de onunla yeniden bir araya gelmek istemesi şaşırtıcı değil.

Macaristan’da Milli olmak, Styles’ın itibarını artıracak. Ancak Barnsley, bu transfer için doğru parayı almak için kararlı olmalı. İster bu yaz, ister transfer penceresinin yeniden açıldığı sezonun ortasında olsun… Ucuza gönderilmemeli” denildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.