haberkartali.net

5 maçta Beşiktaş

12 Kasım 2019 - 8:24
Beşiktaş, Süper Lig'in son 5 haftasında topladığı 13 puanla bu periyodun en çok puan toplayan takımı oldu.

Ligin ilk 6 haftasında bir kez kazanabilen Beşiktaş, ardından oynadığı 5 maçta 4 galibiyet aldı. Kartal bu müthiş performansıyla liderle puan farkını 3’e düşürdü.

Çebi eli değdi

Beşiktaş’ın uçuşu, yeni yönetimin seçilmesinden sonra başladı. Takımın ekonomik sorunlarını büyük ölçüde çözen Başkan Ahmet Nur Çebi, sürekli Ümraniye’de oyuncularla birlikte olan yöneticiler Erdal Torunoğulları ve Emre Kocadağ ile yeni bir motivasyon sağlamayı başardı.

Savunma toparlandı

Beşiktaş, zirve yarışına ortak olduğu periyottaki iyi savunmasıyla dikkati çekti. Ligin ilk 6 maçında 12 gol yiyen Beşiktaş, sonraki 5 karşılaşmada ise kalesinde sadece 1 gol gördü. Ligin 11. haftası sonunda 14 gol atan ve kalesinde 13 gol gören Beşiktaş, averajını artı 1’e çıkardı.

Değişiklik coşturdu

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geleceğinin tartışılmaya ve istifaya davet edilmeye başlandığı Trabzonspor yenilgisinin ardından, bol pasa dayalı sistemden vazgeçerek, sonuç odaklı oyuna geçiş yaptı. Avcı, bu kararının olumlu etkilerini kısa sürede almaya başladı.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.