haberkartali.net

Abdullah Avcı, İstanbul avantajını kullanmak istiyor

20 Kasım 2019 - 8:06
Konyaspor maçının ardından ilk yarının bitimine kadar İstanbul’dan çıkmayacak olan Beşiktaş, puan kaybı yaşamamayı hedefliyor.

Yeni sezona teknik direktör Abdullah Avcı’nın yönetiminde başlayan Siyah-beyazlılar, istediği sonuçları almakta uzun süre sorun yaşamıştı. Son haftalarda gidişatı düzelten Kara Kartal, 5 lig mücadelesinden 4 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrılarak büyük bir çıkış yakaladı.

Süper Lig’de 12. hafta mücadelesinde cumartesi günü Konyaspor’a konuk olacak Beşiktaş, bu maçla birlikte ligin ilk yarısının sonuna kadar İstanbul dışına çıkmayacak. Abdullah Avcı ve öğrencileri; Kayserispor, Yeni Malatya ve Gençlerbirliği müsabakalarını Vodafone Park’ta; Kasımpaşa ve Fenerbahçe mücadelelerini de deplasmanda ama yine İstanbul’da oynayacak.

Avcı’nın mesajı net

Ligde 11 haftanın sonunda lider Sivasspor’un sadece 3 puan gerisinde bulunan Beşiktaş’ın hocası, kalan 6 haftalık süreci en az puan kaybıyla tamamlayıp sezonun ilk bölümünü liderlik koltuğunda tamamlamayı hedefliyor. Bu konuda oyuncularına uyarılarda bulunan Abdullah Avcı, “İyi bir çıkış yakaladık ve bunu sürdürmek bizim elimizde. Kazanmayı sürdürerek taraftarımızı sevindirmeye devam edelim” dediği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.