haberkartali.net

Abdullah Avcı, reçeteyi verdi

14 Kasım 2019 - 11:12
Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, devre arası transfer döneminde takımın ihtiyaç duyduğu oyuncuların özelliklerini yönetime bildirdi.

Süper Lig’in ilk yarısını en az kayıpla kapatmanın hesaplarını yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, transfer dönemi için de çalışmalarına hız verdi.

Siyah-beyazlı yönetimle yaptığı görüşmelerde olası takviyelere değinen Avcı, forvetin yanı sıra her iki kanadı oynayabilen ve adam geçebilen bir çizgi oyuncusuna ihtiyaç duyduklarının altını çizdi.

N’Koudou tipinde kanat oyuncusu

Transferde önceliğin elbette golcü olduğunu aktaran ancak mevcut kadroda yer açılması durumunda Kevin N’Koudou tipinde kaliteli bir kanat oyuncusunun takımın seviyesini daha da artıracağını düşünen Abdullah Avcı’nın, rakiplerin kapalı savunma uygulaması nedeniyle böyle bir oyuncunun alınması gerektiğini söylediği vurgulandı.

‘Hasic henüz hazır değil’

Ajdin Hasic’in hem 10 numara hem de kanat oynayabildiğini söyleyen Abdullah Avcı, Bosnalı genç yıldız adayının henüz takım oyunu oynama seviyesine gelmediğini dile getirdi. Tecrübeli hocanın, Hasic’in önümüzdeki sezon hazır hale gelebileceğini de ifade ettiği kaydedildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.