haberkartali.net

Abdullah Avcı: “Taraftar her zaman haklıdır”

24 Ekim 2019 - 22:35
Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-1'lik Braga mağlubiyeti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nin üçüncü haftasında sahasında Braga’ya 2-1 mağlup oldu. Grupta puanı olmayan tek takım olan siyah beyazlılarda Teknik Direktör Abdullah Avcı, karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ljajic‘in kaçırdığı penaltının kırılma anı olduğu belirten Avcı, “Üzgünüz. Bir an önce dinlenip, Pazar günü 0’dan başlayacak bir maça hazırlanmamız gerekiyor. Ljajic takımımızdaki en özel oyunculardan biri, penaltı bir daha olsa yine ona kullandırırdım. Belki de penaltıyı atsaydık daha farklı bir senaryo olabilirdi. Oyun cebimize kadar gelmişti ama devamını getiremedik.” ifadelerini kullandı.

“İdeal kadromla maça çıkamadım”

Takımdaki eksikliklere ve yorgunluğa da değinen deneyimli teknik adam, “8 haftada 22 farklı oyuncuyu ilk 11’de kullanmak hiçbir hocanın başına gelmemiştir. İdeal kadromla bir türlü sahaya çıkamadım. Avrupa Ligi’nde oynayıp en az dinlenen biziz. Yarından itibaren pazar günü oynayacağımız derbiye hazırlanmamız gerekiyor. Oyundaki hamlelerimiz kısıtlıydı, başka seçeneğim yoktu. Yapabileceklerimiz bu kadardı.” şeklinde konuştu.

“Mücadeleye devam edeceğim”

Taraftarın istifa çağrıları hakkında konuşan Abdullah Avcı, “Hiç istifa etmeyi düşünmedim. Mücadele etmeye devam edeceğim. Taraftar, forma alıyor, kombine alıyor, maçlara geliyor, fedakarlık yapıyor… Her zaman haklılar. Bu dünyanın her yerinde böyle.” dedi.

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.