haberkartali.net

Abdullah Avcı, zirve hesapları yapıyor

04 Kasım 2019 - 9:13
Abdullah Avcı, zirve hesapları yapıyor. Avcı, ilk yarının kalan 7 haftasında en az 19 puan alarak devreyi 34 puanla bitirmeyi planlıyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımının son 2 karşılaşmayı 6 puanla kapatmasının ardından zirve yolunda yeniden umutlandı. Tecrübeli hoca kalan 7 karşılaşmada en az 19 puan alarak ilk yarıyı 34 puanla bitirmenin hesaplarını yapıyor.

7 maçın 4’ü evinde

İlk yarının kalan 7 maçında Denizlispor, Konyaspor, Kayserispor, Kasımpaşa, Yeni Malatya, F.Bahçe ve G.Birliği maçlarına odaklanan tecrübeli hoca her maçı final olarak görüyor.

Sakatlar takıma dönüyor

Dorukhan dışında takımda sakat oyuncu kalmaması Abdullah Avcı’nın elini güçlendirdi. Başarılı hoca kalan 7 maçta alternatifi geniş bir kadroyu avantaja çevirmek istiyor.

Rakipler takibe alınacak

Ligin ilk 10 maçında kaybedilen 15 puanı kalan 7 haftada telafi etmek isteyen Abdullah Avcı’nın oynayacakları takımları bu süreçte mercek altına alacağı gelen bilgiler arasında.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.