haberkartali.net

Aboubakar: “Beşiktaş benim evim”

13 Ekim 2020 - 18:14
Beşiktaş'ın Kamerunlu forvet oyunusu Vincent Aboubakar, Beşiktaş'a geri dönüşüne dair açıklamalarda bulundu.

Vincent Aboubakar açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlı takımdan ayrılması ile ilgili açıklamalarda bulunan Aboubakar, “Geçmişte buradan ayrılmam menajerimle alakalı bir konuydu. Menajer ve kulüp arasında anlaşmazlık olduğunu düşünüyorum ama yeniden beraberiz. 1+1 sözleşmem var. Porto’da da sözleşmem vardı. Yeniden sahalara dönüp maç temposu kazanmayı tercih ettiğim için buradayım.” ifadelerini kullandı.

“Oynamaya hazırım”

Sakatlığına değinen Aboubakar, “Böyle bir madde var. Buna rağmen taraftarın bu şartlar altında sıcak karşılamasından dolayı teşekkür ediyorum. Uzun süre sakatlık nedeniyle oynamadım ama şu anda çok iyiyim ve oynamaya hazırım. Hiçbir sorun yok şu anda.” dedi.

“Kalbimin derinliklerinden kimse o taraftarı silemezdi”

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Vodafone Park’ta oynanan Beşiktaş-Porto maçı sonrası Portekiz ekibi forması giymesine rağmen siyah-beyazlı taraftarlarla birlikte üçlü diye adlandırılan tezahüratı yapan Aboubakar, “Burada insanlar bana çok iyi davrandılar. Çok iyi insan topluluğuyla karşılaştım. Kalbimin derinliklerinden kimse o taraftarı silemezdi. O an benim için sanki ölümsüzleşti. Bu seferki Beşiktaş’a gelişimde Vodafone Park’a klip çekmek için sahaya adım attığımda duygulandım. Yaşadığım güzel anlar aklıma geldi. Kupalar kazandım, taraftarlarla birleştiğim anlar aklıma geldi ve çok duygulandım.” açıklamasında bulundu.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.