haberkartali.net

Aboubakar, Ghezzal ve Larin değerine değer kattı

26 Mart 2021 - 10:13
Ligin en değerli 10 futbolcusundan üçü olan Aboubakar, Larin ve Ghezzal bonservis bedellerini %50’nin üzerine çıkardı.

Süper Lig’de lider konumunda bulunan, Ziraat Türkiye Kupası’nda final biletini alan Beşiktaş’ta bu sezonki bireysel performanslar oldukça dikkat çekti. Beşiktaş kadrosunun büyük bölümü değerini yükseltti.

Transfermarkt’ın güncellenen verilerine göre, ligin en değerli 10 oyuncusunun 3’ü Beşiktaş’tan olurken, kıymetlenmeleri de dikkat çekti. Kartal’ın en çok değer kazanan isimleri hücum ayakları oldu. Bu sezon attıkları goller ve asistlerle takımını sırtlayan Aboubakar, Larin ve Ghezzal Beşiktaş’ta başı çeken futbolcular konumuna geldi.

Ligde 15 golü bulunan Vincent Aboubakar, temmuz ayında 5.5 milyon Euro olan bonservisini 10 milyon Euro’ya çıkararak %81.8 oranında değer kazandı ve ligde bu alanda 7. isim oldu. 9. sırada bulunan Ghezzal ise 5.5 milyon Euro’luk değerini 9 milyon Euro’ya yükseltip, %63.6’lık artış sağladı. Listede 10. sırada yer alan Larin ise aynı dönem içerisinde bonservisini en çok artıran 5. futbolcu alarak dikkat çekti. Kanadalı oyuncu, Temmuz 2020’de 3.2 milyon Euro’luk değere sahip bu rakam Mart ayı itibariyle %181.3’lük artışla 9 milyon Euro oldu.

Yalçın hız kesti

Fenerbahçe, derbi sonrasında kadroda bulunmayan bir oyuncusunun Kovid-19 test sonucunun pozitif olduğunu açıklamıştı. Fenerbahçe’de vaka sayısının 5’e çıkmasıyla birlikte Beşiktaş da alarma geçti. Siyah-beyazlılar, dün milli takımlarda yer almayan futbolcular, teknik heyet ve tesislerde yer alan A Takım çalışanlarını teste tabi tuttu.

Milli arada birçok kulüp futbolculara izin verirken Beşiktaş’ta durum farklı oldu. Sergen Yalçın, Fenerbahçe derbisi sonrası ara vermeyerek oyuncularıyla çalışmalarını sürdürdü. 4 gün üst üste antrenmana çıkan futbolcular, pazartesiye kadar tatili kaptı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.