haberkartali.net

Aboubakar, İstanbul’a geldi

24 Eylül 2020 - 9:00
Burak Yılmaz'ın Lille'e transfer olmasının ardından çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'ı İstanbul'a getirdi.

Beşiktaş‘ta forvet transferi çözülüyor. Burak Yılmaz’ın Lille’e transfer olmasının ardından çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlı Yönetim, Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar‘ı İstanbul’a getirdi.

u transfer için Porto’ya bonservis bedeli ödemeyecek olan Beşiktaş, Aboubakar’ı detaylı sağlık kontrolünden geçirecek. Aboubakar, sağlık testinden başarı ile geçerse 1+1+1 yıllık sözleşme imzalanacak. Yıllık 1.5 milyon avro alacak olan golcü oyuncu performansa göre de bonus kazanacak. Beşiktaş’ın, Aboubakar’ın sakatlanması halinde tek taraflı sözleşme feshetme hakkı olacak.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

“Aboubakar, İstanbul’a geldi” için bir cevap

  1. MG dedi ki:

    Burak gibi birinci sınıf bir golcünün yerini doldurması imkansız ama iyi forvet. Kabilesine kadar küfür eden gereksizleri utandıracaktır takıma adapte olduktan sonra.

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.
%d blogcu bunu beğendi: