haberkartali.net

Aboubakar’a yurt dışından teklifler var

03 Haziran 2021 - 10:04
Suudi medyası, Al Nassr ve Al İttihad’ın, sözleşmesi biten 29 yaşındaki Kamerunlu golcü Aboubakar'ın peşinde olduğunu duyurdu.

Beşiktaş’ın kadrosunda tutmaya çalıştığı Vincent Aboubakar’a Suudi Arabistan’dan iki kulübün resmen talip olduğu ileri sürüldü. Suudi medyası, Al Nassr ve Al İttihad’ın, siyah-beyazlı kulüple sözleşmesi biten 29 yaşındaki Kamerunlu golcünün peşinde olduğunu duyurdu.

Haberde, Al İttihad’ın boşta olan Aboubakar’a yıllık 3 milyon euro önerdiği, Al Nassr’ın ise fiyat arttırarak menajerler aracılığıyla 5 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu savunuldu. Son olarak eski Beşiktaşlı Anderson Talisca’yı renklerine bağlayan Al Nassr’da Kraliyet ailesinden Prens Halid bin Fahd’ın kulübün 65 milyon euro tutarındaki borcunu kapattığı ve transfer için kolları sıvadığı da kaydedildi. Talisca transferine sponsor olan Prens Fahd’ın yeni hedefinin Aboubakar olduğu iddia edildi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

“Aboubakar’a yurt dışından teklifler var” için bir cevap

  1. Melih dedi ki:

    arabları istiyorsa gidebilir 3-4 m’lere… Başkan doğru yerdesin arkandayız taviz verme!

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.
%d blogcu bunu beğendi: