haberkartali.net

Aboubakar’da son durum belli oldu

21 Nisan 2021 - 10:49
Sivasspor karşılaşmasında sekerek oyuna devam eden ancak ikinci yarıda sahaya çıkamayan Vincent Aboubakar'ın durumu belli oldu.

Beşiktaş‘ta son dakika Aboubakar gelişmesi yaşanıyor. Süper Lig’de 4 maç sonra sakatlığını tamamen atlatan ve sahaya ilk 11’de çıkan Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar, dün akşam oynanan Sivasspor karşılaşmasında ilk yarının son anlarında girdiği bir pozisyon sonrasında sekerek kenara doğru geldi ve değişiklik işareti yaptı.

Devre arasında soyunma odasında kontrolleri yapılan oyuncu, ikinci yarıda yerini N’kodou’ya bırakarak kenara geldi. Maçın ardından Sergen Yalçın Aboubakar’ın son durumunu bilmiyorum, yarın öğreneceğiz şeklindeki açıklamasının ardından Aspor’da yer alan habere göre Kamerunlu futbolcunun Milli Takım’ında yaşadığı sakatlık nüksetti.

Aboubakar’ın Cumartesi günü oynanacak olan 37. hafta mücadelesinde sahada olum olmayacağı bugün çekilecek MR sonuçlarına göre belli olacak.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.