haberkartali.net

Aboubakar’ın maaşı belli oldu

23 Eylül 2020 - 8:47
Beşiktaş, forvet arayışlarının sonucunda Aboubakar'da karar kıldı. Siyah-Beyazlı ekibin kısa sürede transferi tamamlaması bekleniyor.

Beşiktaş gol yollarındaki sıkıntısını eski yıldızı ile gidecek. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın transfer listesinde 3. sırada olan Vincent Aboubakar konusunda yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirten başkan Ahmet Nur Çebi, yöneticilerle sürekli gelişmeleri yakından takip ettiklerini Porto Kulübü ile her konuda anlaştıklarını belirtti. Daha önce görüşme yaptıkları Nikola Kalinic’in hem astronomik ücret hem de imza parası istemesi üzerine bu oyuncunun transferini askıya alan yönetim transfer listesinde bulunan Porto’nun Kamerunlu forveti Aboubakar’ı İstanbul’a dönmeyi ikna etti.

Üçte birinden az alacak

Aboubakar’ın Beşiktaş taraftarlarını özlediğini ve İstanbul’a hayran kaldığını belirterek siyah beyazlıların kabul ettiğini belirtti. Daha önce yıllık 3.3 milyon avroya kiraya gelen Aboubakar’ın yıllık 1 milyon avro civarında sözleşmeye ‘Evet’ dediği ileri sürüldü. Kısa sürede İstanbul’a gelmesi beklenen yıldız golcü 2016-17’de 2.5 milyon Euro’ya Porto’dan kiralanırken, 3.3 milyon avroluk ücret ve puan başı 4 bin avro kazanmıştı.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.