haberkartali.net

“Açılış maçları neden hep Beşiktaş’la?”

06 Aralık 2019 - 16:31
Beşiktaş taraftarının sevdiği isimlerden Alen Markaryan, yeni statların genellikle Beşiktaş maçıyla açılmasını Akşam gazetesine yorumladı.

“Göztepe – Fenerbahçe maçından sonra verdiği demeçte Halil Akbunar, ’12 bin kişilik statta atmosfer böyleyse Beşiktaş maçıyla açılacak olan 28 bin kapasiteli stadımızda durum ne olur, düşünemiyorum.’ demiş. İyi, iyi de ‘yeni yapılmış statlar illa ki açılış maçlarını Beşiktaş’la mı yapmak zorunda kalır?’ diye sormadan edemiyor insan. Sahiden niye?

Mersin, Trabzon, Samsun, Antalya, Konya, Bursa…. Ve şimdi Göztepe.. Ya Beşiktaş taraftarının kalibresinden mütevellit orantı, kıstas yapıp rekabet haline sokup borsayı yükseltmek istiyorlar. Böylelikle bütün şehrin oraya akın etmesini sağlayıp, üst motivasyon elde etmeye çalışıyorlar futbolcularına. Ya da orantı kıstas yapıp rekabet haline sokup borsayı yükseltmek istiyorlar! Başka bir şey gelmiyor aklıma…

Ben şahsım adına söyleyeyim ki Acayip keyif alıyorum bu işlerden. Bence sakıncası yok. Tabii yine bir yetkili ağzından duysak daha iyi olacak nedenini! Laf aramızda size bir tüyo daha vereyim. Kadıköy de Fenerbahçe stadı yapıldığında da Fenerbahçe ilk maçını Beşiktaş’la oynamıştı. O yüzden Beşiktaş’ın borsası her yerde ve her zaman yüksektir. Hani bu işler ilk değil bilin istedim…”

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.