haberkartali.net

Adem Ljajic’in bileti kesildi

22 Nisan 2021 - 10:32
Adem Ljajic'in sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken kartalın '10 Numara' bölgesinin alternatifi ortaya çıktı.

Sezon başında mental açıdan zorlu günler geçiren ve takıma adaptasyon konusunda sıkıntı yaşayan Adem Ljajic, ligin ikinci yarısının başında toparlanıp takıma gol ve asist katkısı sağlasa da son haftalarda yine istenilen performansın uzağında kaldı.

İlk 11’de başladığı karşılaşmalarda oyun içinde bölüm bölüm kopmalar yaşayan ve son bölümlerde oyundan düşen oyuncu, son haftalarda yeniden yedek kulübesine döndü.

Şampiyonluk yarışı verirken bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu planlayan Beşiktaş’ta Adem Ljajic’in sezon sonu takımdan gönderilmesi planlanıyor.

Alternatifi hazır

Beşiktaş, Bundesliga 2’de Bochum’da forma giyen Robert Zulj için devreye girdi. Gelecek sezon orta sahada daha güçlü bir kadro mühendisliği üzerinde çalışan Sergen Yalçın ve teknik heyet, 29 yaşındaki oyuncu için devreye girdi.

1992 doğumlu Avusturyalı oyuncu Robert Zulj, şu sıralarda Almanya Bundesliga ekiplerinden Bochum’da gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.