haberkartali.net

Ahmet Nur Çebi: “O sene bu sene değil”

04 Haziran 2021 - 10:36
Kulüpler Birliği Vakfı, dün TFF yöneticileri bir araya geldi. Vakfın başkanı Ahmet Nur Çebi, 3 talepte bulunduklarını açıkladı.

Futbol Federasyonu Yönetimi önceki gün yabancı ve ligdeki takım sayılarının kademeli olarak azaltılacağını açıklarken, önce karara sosyal medyadan tepki gösteren Kulüpler Birliği ardından dün soluğu Riva’da aldı.

Özdemir katılmadı

Moldova maçında A Milliler’e destek vermek için Almanya’ya giden başkan Nihat Özdemir’in katılmadığı zirvenin ardından vakıf başkanı Ahmet Nur Çebi, başkan vekili Ahmet Ağaoğlu ile birlikte açıklamalarda bulundu.

Tekrar konuşacağız

Küme düşme ve yabancı kararı bizimle hemfikir olunarak alınmış kararlar değil. Bizimle beraber mütalaa etmeden bu kararın alınması bizi tedirgin etti. Biz buna itiraz ettik. ‘Tekrar konuşalım’ dediler. İstediğimiz gibi mi olacak, bilemeyiz. Sonuçları göreceğiz.

Esneme olmayan döneme giriyoruz

2 seneden beri verilen limitler var. Yüzde 30-15 esneme dönemini geçtik. Esneme olmayan bir döneme giriyoruz. Israrcı olduğumuz konular var. Avrupa’da yarışan takımların ülke puanlarını artırmak için başarılı olması gerekiyor. Limitler konusunda önümüzün açılmasını ve rahatlamayı istedik.

Bu sene garipti

Kurul da haklı. Bankalardan kredi aldık, almayanlar da zor durumda. Bankaların da vermiş olduğu limitler var. Ancak o sene, bu sene değil. Bu sene ülke puanı, pandemi ve 3-5 yıllık kontratlardan çıkamadığımız bir süreç var. Beşiktaş’ta bu çoktur, kendi adıma söylüyorum.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.