haberkartali.net

Ahmet Nur Çebi, Riva’ya çıkarma yapacak

23 Aralık 2019 - 10:17
Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe derbisinde yaşanan hakem hataları üzerine toplantı yapacak ve TFF'ye şikayetlerde bulunacak.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve siyah-beyazlı yöneticiler, kaybedilen Fenerbahçe müsabakasının ardından Başkan Çebi’nin ofisinde olağanüstü toplantı yaptı.

Hakem kararları üzerine tartışan idareciler, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp’le görüşmek ve şikâyetlerini iletmek için Riva’ya çıkarma yapma kararı aldı. Öte yandan Başkan Çebi’nin, bugün konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyeceği ifade edildi.

“Bu düzen böyle sürmeyecek”

Beşiktaş taraftarları verilmeyen penaltılara ve rakip lehine çalan düdüklere isyan ederken, Beşiktaş Kulübü de sosyal medya hesabından hakem hatalarıyla ilgili bir paylaşım yaptı. Siyah-beyazlıların itiraz ettiği ve verilmesi gerektiğini belirttiği 3 penaltı pozisyonunun görsellerini paylaşan Beşiktaş, “Bu düzen böyle sürmeyecek” notunu düştü.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.