haberkartali.net

Ahmet Nur Çebi’den Rachid Ghezzal açıklaması geldi

20 Mayıs 2021 - 10:35
Ahmet Nur Çebi, Gomez ve Talisca gibi kaybetmek istemedikleri Ghezzal’ı tutmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, zor bir mücadelenin ardından haklarıyla şampiyon olduklarını söyledi. Vodafone Park’taki kutlamalarda konuşan Çebi kulüp dışı olduğu kadar kulüp içi etkenlerle de mücadele etmek zorunda kaldıklarına vurgu yaparak “Şeref’iyle, Hakkı’yla şampiyon sensin Beşiktaş. İnanmayanlara rağmen şampiyon biziz” dedi.

Dorukhan’la görüşeceğiz

Çebi ayrıca ‘’Bütün arzum ve isteğim mevcut takımımız ile yola devam etmek’’ dedi. Çebi, gün içinde TRT Spor’a yaptığı açıklamada, geçmişte Gomez ve Talisca gibi kendi takımlarında parlayan yıldızları kaybettiklerini, benzer durumu Ghezzal’da yaşamak istemediklerini söyleyerek “Önceki yıldızlar gitti ama inşallah Ghezzal’de öyle olmayacak” diye konuştu.

Çebi, sözleşme yenilemedikleri Dorukhan ile ilgili de “Gitsin, biraz Avrupa Şampiyonası’nda top oynasın. Bakalım gönlünü çelebilecek miyiz sonrasında. Göreceğiz” dedi.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.