haberkartali.net

“Beşiktaş şampiyon olamadığında ağladığı günleri anımsamış”

28 Ekim 2019 - 15:38
Ali Ece, Beşiktaş-Galatasaray mücadelesinin ardından NTV'de değerlendirmelerde bulundu ve Umut Nayir hakkında konuştu.

Derbilerde ev sahibi olmanın önemini vurgulayan Ali Ece: “İki takım da iyi durumda değilse, daha çok mücadele eden ve çalışan ayrıca taraftarından da daha çok enerji alan takım, bir adım öndedir. Derbilerde tarih hep böyle yazıldı. Abdullah Avcı’nın kariyeri boyunca, öne geçtiği maçları kazanma yüzdesi rakiplerinden hep daha yüksek. Galatasaray ilk 15 dakikalık zaman diliminde çok hata yaptı. Sakatlığı olmayan sağlıklı bir Burak olsaydı, Beşiktaş maç başında golleri bulabilirdi. Maçta belirleyici unsur, mücadele farkı oldu ve bu az bir fark değildi. Galatasaray’ın maç boyunca yakaladığı en tehlikeli pozisyon Necip’in kendi kalesini yaptığı ters vurul oldu. Maçta Karius’a o pozisyondan başka hiç iş düşmedi.” ifadelerini kullandı.

“Büyüyünce golleri ben atacağım, başka çocuklar ağlamayacak”

Umut Nayir‘i eskiden beri tanıdığını belirten Ali Ece, “Kendisi enteresan bir profil. Kitap okumayı, araştırmayı falan seviyor. Hukuk fakültesinde okuyor. Kendisiyle yıllar önce tanıştık, ‘Abi ben çocukluğumdan beri Beşiktaşlıyım, orada oynayıp goller atmanın hayalini kuruyorum’ dedi. Aslında haftalardır çok daha rahat pozisyonlara da girdi Umut ancak buraya kısmetmiş. Golünü atınca gözleri doldu. Kendisine sorduğumda ‘Aklıma çocukken Beşiktaş şampiyon olamadığında hüngür hüngür ağladığım geldi. Mahallede beni kızdıranlara, büyünce golleri ben atacağım. Başka çocuklar ağlamayacak dediğim zamanlar geldi’ dedi. Beşiktaş, sahada kendisini temsil eden oyuncusuna laf söyletmez. Örneğin, İbrahim Üzülmez bu taraftar için hep başkadır. Umut bu gece itibarıyla Beşiktaş’a da umut verdi.” şeklinde konuştu.

“Yönetim değişikliği Beşiktaş’ı farklılaştırdı”

“Abdullah Avcı ile ‘saha parselizasyonu’ konusunu çok dile getirdiği için dalga geçiliyor ama bugün Beşiktaş’ın bugün parselizasyonu gerçekten iyiydi. Özellikle Rebocho, Caner ve Elneny üçlüsü çok iyilerdi. Beşiktaş önümüzdeki hafta Antalyaspor deplasmanına gidiyor. Derbideki gibi oynarsa ilk golü attığında maçı koparabilir. Avcı’nın sezon başından beri ısrar ettiği oyundan vazgeçmesi Beşiktaş’a yararlı oldu. Bunun dışında, sadece yönetim değişikliği bile Beşiktaş’ı farklılaştırdı. Ahmet Nur Çebi’nin Nevzat Demir’de yaptığı konuşma takıma iyi gelmiş.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.