haberkartali.net

Alışılmışın dışında diziliş olacak

15 Kasım 2020 - 15:41
Başakşehir maçında Josef'i defansa çekip stoperde Montero ile birlikte oynatmayı planlayan Sergen Yalçın'ın, Dorukhan'ı da sağ bekte görevlendirmesi bekleniyor.

Koronavirüslü oyuncular, cezalı ve sakatlar Beşiktaş teknik heyetini arayışa itti. M. Başakşehir maçında Josef de Souza’yı defansa çekip stoperde Montero ile birlikte oynatmayı planlayan Sergen Yalçın’ın, Dorukhan Toköz‘ü de sağ bekte görevlendirmesi bekleniyor.

Milli aranın ardından Başakşehir ve Fenerbahçe ile art arta iki kritik maça çıkacak olan Beşiktaş’ta 8 futbolcunun Koronavirüs nedeniyle izolasyonda olması, kaleci Ersin’in cezası ve sakatlıklar teknik heyeti zor durumda bıraktı. İlk 11’i belirlemeye çalışan teknik direktör Sergen Yalçın’ın bir başka sorunu ise antrenmanlara kaleciler dahil toplamda 14 futbolcunun çıkması.

Gözler izolasyon süresinde
Deneyimli hoca Başakşehir maçı için sil baştan kadro kurmaya çalışacak. Sergen Yalçın’ın ön liberoda görev yapan Josef de Souza’yı stopere çekip Montero ile birlikte oynatmayı planladığı, Dorukhan Toköz’ü ise sağ bek olarak sahaya sürmeyi düşündüğü öğrenildi. İzolasyon süresinin 10 güne çekilmesi ve yeni testlerin negatif çıkması halinde Yalçın, en azından defans bloğunda rahatlamış olacak.

Kendinizi toplarlayın
Üst üste gelen Koronavirüs vakaları siyah-beyazlı takımda tedirginliğe neden olurken teknik direktör Sergen Yalçın, tek günlük izini ikiye çıkardı. Deneyimli çalıştırıcı, evlere dağılmadan önce talebeleriyle yaptığı toplantıda, “Pazartesi (Yarın) herkes tesislere toparlanmış ve hazır olarak gelsin. Bu süreçte dinlenin, kendinize vakit ayırın. Zor dönemden geçiyoruz ama atlatacağız” ifadelerini kullandı.

Nihayet iyi bir haber…
Sağ bacak arka baldırından yaşadığı sakatlık nedeniyle 29 Ekim tarihinden bu yana takımdan ayrı kalan ve iki maçta forma giyemeyen Gökhan Töre’nin büyük bir ihtimalle Medipol Başakşehir maçına yetişeceği belirtildi. Çalışmalarını salonda sürdüren yıldız futbolcunun, yarından itibaren antrenmanlarda takımla birlikte yer alması bekleniyor.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.