haberkartali.net

Altınsay ve Araz, Çebi’nin danışmanı oldu

19 Kasım 2019 - 20:42
Beşiktaş, İbrahim Altınsay ve Merdan Araz'ın başkan Ahmet Nur Çebi'ye gönüllü olarak danışmanlık yapacaklarını açıkladı.

Beşiktaş JK, resmi internet sitesi üzerinden İbrahim Altınsay ve Merdan Araz’ın, Ahmet Nur Çebi’ye gönüllülük esasıyla danışmanlık yapacaklarını açıkladı.

İbrahim Altınsay kimdir?

1954 yılında Çanakkale’de doğdu. Orta öğrenimini Darüşşafaka Lisesi’nde, yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, lisans üstü eğitimini ise Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü’nde tamamladı.

İş hayatında değişik gazete, dergi ve ansiklopedilerde yazar ve editör olarak faaliyet gösterdi. 1990’da televizyon sektörüne geçti. SHOW TV, Kanal 6, ATV, Kanal D ve Cine 5’te genel yayın yönetmenliği görevlerinde bulundu. Spor, müzik ve belgesel gibi konularda yayın yapan uluslararası konuların Türkiye temsilciliğini üstlenen Multi Channel Developers şirketininin ortağı ve yöneticisi.

2000-2004 yılları arasında Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Serdar Bilgili başkanlığındaki Yönetim Kurulu üyeliğini yaptı. Yayın hakları, pazarlama, sponsorluklar ve Gelirler Komitesi başkanlığı, Futbol Komitesi üyeliği, Transfer Komitesi üyeliği, İcra Kurulu üyeliği ve basın sözcülüğü görevlerinde bulundu.

Altınsay, 2012 yılında Fikret Orman döneminde de kısa dönem fahri yöneticilik yaptı.

İbrahim Altınsay, son olarak S Sport’ta Premier Lig yorumculuğu yaptı.

Yabancı dil olarak İngilizce bilmektedir.

Merdan Araz kimdir?

Merdan Araz 1954 yılında Ankara’da doğdu. Lise eğitimini Kanada’da tamamlandıktan sonra, Marmara Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Üniversitesinde Para ve Banka alanında mastıra sahip olan Merdan Araz iş hayatına 1975 yılında Uluslararası Endüstri ve Ticaret Bankasında kambiyo bölümünde başladı. İnterbank, Esbank, Demir-Bank ve Garanti Bankasında müdürlük görevleri üstlendi.

1989 yılında Hollanda’da ki ilk Türk bankası olan Garanti Bankasını kurmak için görevlendirildi. 1993 yılında Demir-Halk Bank’ın kuruluş görevini de üstlenerek, 15 yıl Genel Müdürlük yaptı. 2008 yılında bankacılıktan emekli olan Merdan Araz, Araz Tamer Partners Finansal Danışmanlık şirketinin hissedarlığını sürdürmektedir.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.