haberkartali.net

Alvaro Gonzalez için çalışmalar başladı

12 Ağustos 2022 - 10:20
Beşiktaş, tecrübeli İspanyol futbolcu Alvaro Gonzalez'i transfer etmek için çalışmalara başladı. Gonzalez'in bonservisi elinde bulunuyor.

Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş’ta kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sağ stoper arayışlarına devam eden siyah-beyazlılarla ilgili gece yarısı sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig devinin İspanyol futbolcuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Kadroya önemli takviyeler

Beşiktaş‘ta kurmaylar Valerien Ismael’in raporu doğrultusunda kadroya önemli isimleri dahil etti. Siyah-beyazlılar, Benfica’dan Gedson Fernandes’i orta saha rotasyonuna ekledi. Standard Liege’den Jackson Muleka ve İstanbulspor’dan Emrecan Uzunhan bonservisiyle birlikte takıma katıldı. Wolverhampton’dan ayrılan Romain Saiss ile Everton’la yeni sözleşme imzalamayan Cenk Tosun’la anlaşma sağlandı. Burnley’den Wout Weghorst ve West Ham United’dan Arthur Masuaku sezon sonuna kadar kiralandı.

Gençler veda etti

Süper Lig devinde geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkat çeken genç oyuncularla yollar ayrıldı. Rangers, Rıdvan Yılmaz’ı 4 milyon euro artı bonuslar karşılığında kadrosuna dahil etti. Torino, Emirhan İlkhan’ın sözleşmesinde yer alan 4 milyon 500 bin euroluk serbest kalma maddesini ödedi. Beşiktaş iki futbolcunun ayrılığından kasasına 8 milyon 500 bin euro net bonservis geliri koydu.

Welinton askıya alındı

Beşiktaş’tan Suudi Arabistan ekibi El İttifak’a transfer olması beklenen Welinton konusunda bomba bir iddia ortaya atıldı. Suudi Arabistan basınında yer alan haberde, Brezilyalı futbolcunun sağlık kontrollerinde sorun tespit edildiği ve bu nedenle transferin rafa kaldırıldığı aktarıldı. Welinton’un El İttifak ile yıllık 1 milyon 500 bin euro üzerinden 2 senelik anlaşma sağladığının belirtilmişti.

İlk görüşme gerçekleşti

Beşiktaş’ın geçtiğimiz sezon Marsilya forması giyen ve bonservisini elinde bulunduran Alvaro Gonzalez‘i kadrosuna katmak istediği belirtildi. Siyah-beyazlıların 32 yaşındaki futbolcuyla ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği vurgulandı. Tecrübeli futbolcuya talip olan diğer takımlar da netlik kazandı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.