haberkartali.net

Ameliyat olma ihtimali var

18 Temmuz 2022 - 11:21
Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Josef de Souza'nın durumu merak ediliyordu. Dizindeki şişlik inmezse Josef'in ameliyat olma ihtimali bulunuyor.

Teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş‘ta sakatlığı bulunan Josef de Souza’nın durumu merak ediliyordu.

Brezilyalı futbolcunun dizindeki problemin durumu, Çarşamba günü netlik kazanacak. Dizindeki şişlik inmezse Josef de Souza‘nın ameliyat olma ihtimali bulunuyor.

Beşiktaş’tan açıklama

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Sağlık Heyeti Başkanı Tekin Kerem Ülkü, Siyah-Beyazlılar’ın Avusturya kampında sakat futbolcular hakkında bilgi vermiş ve Josef de Souza için şu ifadeleri kullanmıştı: “Önemli olmayan bir menisküs sıkıntısı tespit ettik. İlk maçtan sonra dizinde sıkıntı oldu. Görüntüleme yaptık ve menisküsünde hafif bir problem tespit ettik. Menisküs eşittir ameliyat gibi bir algı var ama menisküs ameliyatı gerektiren bir durumu yok. Modern ortopedide menisküsü almak tercih edilmiyor. Belli tedavileri yapmamız gerekiyor. Gün gün muayene ederek dizindeki reaksiyonun sönmesini bekliyoruz. Ona göre doğru zamanda eski idman temposunda denemek istiyoruz.”

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.