haberkartali.net

Ankaragücü – Beşiktaş rekabetinde öne çıkan istatistikler!

19 Ekim 2019 - 11:42
Süper Lig'in 8. haftasında MKE Ankaragücü ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek.

Süper Lig’in sekizinci haftasında Eryaman Stadı’nda saat 20.00’da MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Beşiktaş , Süper Lig’de MKE Ankaragücü’nu en fazla malup eden takım ünvanına sahip.

Beşiktaş ile MKE Ankaragücü, Süper Lig’de 101. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 100 maçta Beşiktaş 68, başkent ekibi 8 galibiyet aldı, 24 karşılaşmada da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Lig maçlarında siyah-beyazlıların attığı 188 gole, sarı-lacivertliler 67 golle karşılık verdi. Son 22 maçın 18’ini kazanan Beşiktaş, 3’ünde berabere kaldı, sadece bir kez yenildi.

Sakatlıklar kadroyu etkiliyor

Zorlu maç öncesi, sakatlar nedeniyle istediği kadroyu oluşturamayan Abdullah Avcı’nın, Ruiz’in yokluğunda Vida’nın yanında bir kez daha Necip Uysal’a görev vermesi bekleniyor.

Galibiyet serisi yakalamak istiyor

İlk altı haftada yalnızca bir galibiyet alarak sezona sancılı başlayan Beşiktaş, son maçta ligin lideri konumundaki Alanyaspor’u mağlup etmeyi başardı. Oyuncular MKE Ankaragücü karşısında da kazanarak galibiyet serisine başlamak istiyor.

Elneny geri döndü

Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Dorukhan Toköz, Gökhan Gönül, Victor Ruiz, Oğuzhan Özyakup ve Georges-Kevin N’Koudou kafilede yer almadı. 3 maçlık cezasını tamamlayan Mohammed Elneny ise kadroya dahil edildi.

Derbi öncesi sınırda oyuncu yok

Beşiktaş’ın 9. haftada Galatasaray ile yapacağı derbi maç öncesi, MKE Ankaragücü müsabakasında oynayabilecek isimler arasında sarı kart ceza sınırında kimse bulunmuyor.

Siyah-beyazlı ekipte sadece sakatlığı nedeniyle Ankara deplasmanında görev alamayacak Victor Ruiz ceza sınırında yer alıyor.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.