haberkartali.net

Atiba: “Bu akşamdan çıkaracağımız olumlu işler var”

19 Ekim 2019 - 22:30
Atiba Hutchinson, maç sonrasında yayıncı kuruluşa verdiği röportajda kazanamasalar da takımca iyi bir performans sergilediklerini söyledi.

Süper Lig’in sekizinci haftasında deplasmanda Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş‘ın tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson, karşılaşmayı beIN Sports’a verdiği röportajda değerlendirdi.

Tek eksiklerinin gol olduklarını vurgulayan Kanadalı orta saha, “Aslında bugün iyi bir performans sergiledik. Çok iyi yardımlaştık ve çok hareketliydik. Tabelayı değiştirecek golü bir türlü bulamadık. Özellikle bu zamana kadar oynadığımız maçlara kıyasla bu akşamki mücadeleden çıkarabileceğimiz birçok olumlu not var.” ifadelerini kullandı.

Gördüğü sarı kartı değerlendiren 36 yaşındaki futbolcu, “Elim belki biraz fazla havaya kalkmış olabilir ama niyetim o yönde değildi. Elbette şikayet edecek bir şey yok, olan oldu. Sarı kart, sarı karttır.” şeklinde konuştu.

 

 

 

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.