haberkartali.net

Atiba ile yeni sözleşme imzalanıyor

01 Kasım 2019 - 7:46
Atiba ilerlemiş yaşına rağmen gençlere taş çıkarmaya devam ediyor. Başkan Çebi, Atiba’nın bir sezon daha forma giymesi için düğmeye bastı.

Geldiği günden bu yana Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi olan Atiba Hutchinson’un siyah-beyazlı formaya vedası sürekli erteleniyor. Yedi sezondur Beşiktaş’ta ter döken Kanadalı futbolcunun, zaman geçtikçe performansında en ufak bir düşüş yaşamayışı bu durumda etkili oldu. 2013 yılında Beşiktaş’a transfer olduktan sonra 2015’te iki yıllık yeni mukavele imzalayan Atiba 2017’de de bırakılmamış ve kendisi için 1+1 yıllık yeni kontrat yapılmıştı. Galatasaray derbisinde 90 dakika sahada kalıp galibiyette rol oynayan Atiba, aynı zamanda bu maçla birlikte Beşiktaş’ın en fazla forma giyen yabancı futbolcu unvanının da sahibi olmuştu.

Emre örneği

Göreve yeni başlayan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, Kanadalı yıldızın performansından oldukça memnun. Beşiktaş’ın ikinci kaptanı olan ve takımın taraftarla arasında köprü oluşturan rolü sebebiyle adeta el üstünde tutulan 36 yaşındaki futbolcunun gelecek sezon da forma giymesi için düğmeye basıldı. Emre Belözoğlu’nun 39 yaşında olmasına rağmen forma giymesini örnek gösteren yöneticiler, 2 Şubat’ta 37 yaşına girecek olan Atiba’nın rahatlıkla bir sezon daha forma giyebileceğine inanıyor. Yönetim ocak ayı transfer döneminden önce başarılı futbolcuyla masaya oturacak.

Artık bizden biri

Çocuklarıyla beraber İstanbul’da yaşamaktan büyük keyif alan Atiba da Beşiktaş’la sözleşmesini bir yıl daha uzatmaya sıcak bakıyor. Kanadalı futbolcu son oynanan Galatasaray maçının seremonisine oğulları Noah ve Ayo Siyah’la birlikte çıkmıştı.

Haber Kaynağı: Star

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.