haberkartali.net

“Atiba, sportif direktör olmalı”

28 Aralık 2019 - 9:40
Futbol yorumcusu Ali Ece, Beşiktaş - Gençlerbirliği maçını Fanatik gazetesindeki köşe yazısında değerlendirdi.

Futbol yorumcusu Ali EceBeşiktaş‘ın Gençlerbirliği karşısında aldığı 4-1’lik galibiyeti Fanatik gazetesindeki köşe yazısında değerlendirdi.

“Nadir, hakem Aydınus’a küfür ettiyse, kırmızı kart kararı tamam ama itiraz ettiği pozisyonda Nadir’e, Vida’nın yaptığı harekete Gençlerbirliği lehine ya direkt faul ya da tehlikeli şekilde ayağını fazla havaya kaldırmaktan endirekt serbest vuruş kararı çıkmalıydı. Geçen hafta derbide Cüneyt Çakır ‘Joker’leşmese Fırat Aydınus da bu kadar kolay kartlar çıkarmayabilirdi, orası kesin çünkü maalesef TFF-MHK herkes için adalet yerine kast sistemine göre idare-i maslahat peşinde! Normal şartlarda Yasin’in, Ljajic’e müdahalesinde VAR’a gitmeden bile kırmızı çıkar lakin bizim ligde şartlar normal değil! Dün gece Beşiktaş taraftarı, dün başka takım, yarın bambaşka takım taraftarı aslında aynı fikirde: “İdare-i Maslahat” bırakın Can Yücel şiiri olarak kalsın, siz şeffaf ve adil şekilde yönetin. Öncelikle VAR kayıtlarını kamuoyu ile paylaşın, kimin hatası ise o da oyundan atılsın!”

Gecenin sorusu

“Gençlerbirliği eksik oynarken mecburen geriye yaslandı, peki nasıl oldu da Beşiktaşlı futbolcular bu kadar gömülü bir savunmaya karşı bu sezon bir Süper Lig maçında ilk 45’te ofsayda düşme rekorunu kırdı?”

Maçın starı

Atiba sanki onu Süleyman Seba ile Baba Hakkı, Beşiktaş Köyiçi’nde büyütmüşçesine Beşiktaş’ı sırtlamaktan da ötesini yapıyor. ‘Heykelini dikmek gerek’ denildiğinde sadece “Ben sözleşmemin gereğini yapıyorum” diyor, o yüzden heykel yetmez şimdiden sportif direktör olarak uzun vadeli sözleşme yapılmalı!”

Maçın olayı

Karius’un konsantrasyon sorununun hortlaması. Yenilen golde eldivenine yağ sürülmüş gibiydi! Son 10 dakikada da konsantrasyon eksikliğinden iki kötü numune sergiledi.”

Kısa mesaj

“Geçen sezondan itibaren yani VAR Türkiye’de uygulanmaya başladığından beri tüm VAR kayıtları açıklansın. Hatanın kimde olduğu anlaşılırsa, doğru yola o kadar çabuk girilir!”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.