haberkartali.net

Avcı: “Bu galibiyetten alacağımız dersler var”

08 Aralık 2019 - 21:38
Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kasımpaşa karşısında aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu vurguladı.

Süper Lig’in on dördüncü haftasında deplasmanda Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup eden Beşiktaş‘ta Teknik Direktör Abdullah Avcı, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Vazgeçmemelerinin önemine vurgu yapan Avcı, “Çok iyi bir geçiş takımına karşı oynadık. Öndeki oyuncuların da teknik kapasitesi yüksek. Rakip 10 kişi de olsa bu oyun artık zor bir oyun. 2 kere geri düştük ama takım hiç vazgeçmedi, bu önemli.” ifadelerini kullandı.

“Büyük takım reaksiyonu böyle bir şey”

Rakibin on kişi kalmasının konsantrasyonlarını etkilemiş olabileceğini söyleyen deneyimli teknik adam, “Belki 10 kişi olmaları konsantrasyonumuzu bozmuş olabilir. İki kere geriye düştük. Ama oyuncularımız hiçbir zaman vazgeçmediler. Üç gol de kenar ortalarıyla geldi. Böyle takımları ancak böyle aşabilirsiniz. Büyük takım reaksiyonu böyle bir şey. Bu maçtan alacağımız dersler var.” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.