haberkartali.net

Avcı’nın prensi Caner Erkin

31 Aralık 2019 - 10:44
İlk yarıda Karius’tan sonra en çok forma giyen oyuncu olan Caner, savunmada da hücumda da başarıyla görev yaptı ve takımın skora en çok katkı yapan ismi oldu.

Beşiktaş’ta ilk devrede en çok parlayan isim Caner Erkin oldu. Siyah-beyazlı kulüpte dördüncü sezonunu yaşayan tecrübeli futbolcu, ilk yarıda kaleci Karius’tan (1.440 dakika) sonra en çok forma giyen (1.411 dakika) isim olarak dikkati çekti. Üstelik Caner Erkin, yeri geldi savunmada, yeri geldi hücumda görev yaptı. Çoğu maçta hem sol bekte hem de sol açıkta oynadı. Tecrübeli oyuncu yerini hiç yadırgamadı. “Yoruldum” demedi. Ne görev verildiyse başarıyla yerine getirdi. Taraftar tepkisine en çok maruz kalan kesimin yüzü eskiyen yerli futbolcular olmasından dolayı üzerinde ciddi bir baskı da vardı. Hatta Braga maçında ıslıklandı da…

Sahada konuştu

Caner Erkin ilk yarıda takımın gole en çok katkı yapan ismi oldu. Güneş’le çalıştığı son üç sezonda ligde toplam 10 asistte kalan Caner, Avcı ile yarım sezonda yedi asist yaptı. Sezona çok iyi bir başlangıç yapan Caner, performansını devam ettirmesi hâlinde kariyer rekorunu kırmış olacak. Tecrübeli oyuncu, 2013-14 sezonunda 14 asist ve üç golle oynamıştı. İlk yarıda 10 gole direkt katkı sağlayan Caner, ikinci yarıda sekizde kalsa bile kariyerinin en skorer sezonunu geçirmiş olacak.

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.