haberkartali.net

Avrupa kozu Diaby

06 Kasım 2019 - 9:47
Son üç maçta görev yaptığı forvet arkasında daha başarılı olan Diaby yükselen performansı ile Braga’da Avcı’nın en büyük kozu olacak.

Beşiktaş’ın üst sıralara tırmanışı devam ediyor. Bu başarıdaki en büyük faktörlerden biri de Abdoulay Diaby’nin performansı. Sezon başında Sporting Lizbon’dan transfer edilen Diaby, sağ kanatta görev yaptığı karşılaşmalarda eleştirilere hedef olmuştu. Teknik direktör Avcı, Diaby’e, 7’inci haftada oynanan Alanyaspor maçının ikinci yarısında 10 numara mevkisinde görev verdi. Tecrübeli oyuncu attığı golle 2-0’lık galibiyetin mimarlarından oldu.

Abdullah Avcı, son üç haftada ise 28 yaşındaki futbolcuya 90 dakika forma verdi. Bu maçlarda forvet arkasında görev yapan Diaby, oynadığı futbolla da beğeni topladı. Malili futbolcu, geçen hafta oynanan Antalyaspor karşılaşmasında da takımının ikinci golüne imza attı. Abdoulay Diaby, UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak Braga maçında da Abdullah Avcı’nın en büyük kozlarından biri olacak.

Haber Kaynağı: Fotomaç

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.